MHP'lilerden Körfez'e ziyaret: “Körfez’in geleceği için birlikte çalışacağız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve MHP’li meclis üyelerini ağırladı.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve MHP’li meclis üyelerini kapıda karşılayan Şener Söğüt, tek tek sohbet etti. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Cumhur İttifakı ruhuna sahip çıkacaklarını belirterek, “Sizlerin her zaman yanınızdayız. Alınan kararları meclis üyelerimiz ile birlikte ittifak ruhuna zarar vermeden sahipleneceğiz” dedi.

DESTEĞİNİZİ HEP HİSSETTİK

Şener Söğüt’e başarı dileklerini de aktaran Ünlü, “Siyaseti iyi bilmeniz, çekirdekten gelmeniz önemli bir artı. Körfez’deki bayrağı daha yukarıya taşıyacağınıza inancımız tam. Bizler, hizmet için her zaman yanınızdayız” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek, “Seçim süresince desteğinizi her zaman hissettik” açıklamalarında bulundu.

Güzel bir seçim süreci geçirdiklerini belirten Söğüt, “Körfez’de bu süreci İlçe Başkanımız ve meclis üyelerimiz ile birlikte uyum içerisinde götürdük. Güzel bir sonuç aldık. Körfez halkının mutluluğu ve huzuru için hep beraber çalışmayı sürdüreceğiz. Güzel projeleri Körfez’e kazandıracağız” dedi.

19 Nis 2019 - 11:49 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.