MHP için ufukta kongre görünmüyor

31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından siyasi partilerde kongre hazırlığı başladı. Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP'de yakın tarih için kongre görünmüyor

31 Mart Yerel Seçimleri sonrası CHP ve İYİ Parti Genel Merkezi, il ve ilçe kongrelerinin yapılması için karar aldı. Yakın tarihte bu iki partide kongre süreci başlayacak. Cumhur İttifakı'nın ortağı Milliyetçi Hareket Partisi'nde ise diğer muhalefet partilerindeki hareketlilik yok.

MHPKocaeli Teşkilatları için kongre takvimi ekim ve kasım aylarını gösteriyor. İl kongresi için tarih 20 Mayıs 2020... MHP Genel Merkezi, kongrelerin erkene alınması yönünde karar almazsa süreç böyle işleyecek.

03 May 2019 - 11:11 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.