MHP Çayırova'da Kurt dönemi

MHP Çayırova İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda, MHP Çayırova Kadın Kolları Başkanı olarak Sibel Kurt’un göreve atandığı duyuruldu.

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, MHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantar ve çok sayıda partililerin de katılım sağladığı toplantıda Sibel Kurt’un MHP Çayırova’nın yeni kadın kolları başkanı olduğu açıklandı.

Törende bir konuşma gerçekleştiren Yunus Emre Düzdaban, “Eski kadın kolları başkanımızın sağlık sorunlarından dolayı görevi Sibel Kurt devralmıştır. Bildiğiniz üzere 24 Haziran seçimlerinde MHP Çayırova’da oy oranını 9,5’den 12,5’e çıkartmış bir ilçe teşkilatı. Kadın kollarımızla birlikte daha da güçlenerek yerel seçimlere hazırlık yapmaktayız. Kadın kolları bir siyasi partinin olmazsa olmazıdır. Teşkilat yapısını oluşturan temel dinamiklerden birisidir. Kadınlar güçlensin Türkiye büyüsün” dedi.

Düzdaban’nın ardından Kurt ve Kantar bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Toplantı çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

11 Kas 2018 - 09:53 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.