Meral Akşener yeni partiyi kuruyor 2 bin kişilik liste!

MHP'den ihraç edilen Meral Akşener, yeni parti kuruyor. Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu Akşener'in yeni partisi için 2 bin kişilik listenin olduğunu yazdı

Yeniçağ Gazetesi yazar ve yöneticilerinin geleneksel iftarına katılan Meral Akşener yeni parti için ilk kez kesin ifadelerle konuştu. Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu da Akşener'in yeni partiye yönelik açıklamalarını bugünkü köşesine taşıdı.Uğuroğlu'nun aktardıklarına göre Akşener, "Bire bir görüştüğüm ve fikirlerine çok önem verdiğim yaklaşık 2 bin kişi ile yaptığım istişarelerden çıkan sonuç yeni bir parti kurulmasıdır" dedi.Akşener, görüştüğü kişilerin yüzde 90'ının da 'partisiz olmaz' görüşünde birleştiğini söyledi.

KILIÇDAROĞLU'NA DUA BAHÇELİ'YE ELEŞTİRİ Öte yandan Meral Akşener, Bursa Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki Hayat Lokantası’nda düzenlenen bir başka iftar programında da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na dua etti, eski lideri Bahçeli'yi ise eleştirdi.Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftarda konuşan Akşener, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin referandum kararını ve politikalarını eleştirerek, "Şehitlerimize baktığımızda hepsinin sosyal medyasında bozkurt işareti var. Referandumdan sonra terörün biteceği söylenmişti. Referandumun ardından bugüne kadar 63 şehidimiz var. Bu günlerin sorumlusu Sayın Devlet Bahçeli'dir. Sayın Bahçeli, için hiç sızlamıyor mu?, Türkiye'yi getirdiğiniz yerden hiç üzüntü duymuyor musunuz'' dedi.

KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK VERDİ Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'adelet' yürüyüşüne de değindi. Akşener, ''Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun hapse mahkum edilmesiyle ilgili bir adalet yürüyüşü başlattı. Allah gücünü arttırsın, Allah yardımcısı olsun. Bu eylemin biçimini destekliyorum. Çünkü provakasyon yok. Ne yaparsa kendine yapıyor. İnşallah Hayırlı olur" ifadelerini kullandı.eştiğini söyledi.

#

18 Haz 2017 - 12:05 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.