Mehmet Ümit Küçükkaya: 'EVET cephesi kazandığını zannetmesin

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, "İzmit’te ve Türkiye genelinde çok güzel bir çalışma yaparak “HAYIR”ı en güçlü şekilde seslendirdik" dedi.

Küçükkaya'nın KOZ'a yaptığı açıklama şöyle; "İzmit’te ve Türkiye genelinde çok güzel bir çalışma yaparak “HAYIR”ı en güçlü şekilde seslendirdik. Gençlerimiz nereye gidiyorsa ne yapıyorsa bilinçli olarak yaptı. Baykal’ı getirdik. Muharrem İnce geldi. Genel Başkanımız gelerek konsept etkinliğimize katıldı. İzmit’te “HAYIR”ın çıkması için en güçlü şekilde çalıştık. Yapılabilecek her şeyi yaptık. En güzeli ise bunları kadınlarımızla ve gençlerimizle yaptık. Sıfır bütçeyle bütün bu çalışmaları hayata geçirdik. Bu sıfır bütçeyle İzmit Belediyesini yıktık. Büyükşehir Belediyesi’ni yıktık. Ama maalesef Türkiye’de ve Kocaeli’nde istenilen sonuç alınamadı. Özeliikle gençlik kollarımız ve kadın kollarımızda aslanlar gibi direnenler oldu. Bu referandum bize birlikte olmayı öğretti. Diğer partililerle de birlikte kol kola olmayı öğretti. Önümüzdeki seçim süreçlerinde daha geniş bir kitleyle nasıl hareket edebiliriz bunu öğrendik. Emeği geçen bütün STK’lara ve diğer siyasi partilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Ama sonuçlarda özellikle mühürsüz oy kullanma safsatasının geçerli sayılması gerçekten bir skandaldır. Seçim kampanyası zaten devletin bütün olanakları kullanılarak yapıldı. Maç zaten adil değildi. “HAYIR”ın kalesi 10 metreyken “EVET”in kalesi 1 metreydi. Bu referandum sonuçları uzun süre tartışılacak konuşulacak. Ama “EVET” cephesi kazandığını zannetmesinler. Çok büyük bir hüsrana uğradılar. Çok büyük bir kayba uğradılar. FETÖ ilişkilerine bakarak İzmit halkı onlara dersini verdi. Küçük iller sayesinde “EVET” çıktı. Huzurlu değilim."

#

09 Kas 2017 - 13:47 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.