Lütfü Türkkan: “Türkiye'yi yönetemediler, Kocaeli'yi rezil ettiler”

Millet İttifakı, Kocaeli'deki belediye başkan adaylarının tanıtımı için düzenlene toplantıda konuşan Lütfü Türkkan, “Türkiye'yi yönetemediler, Kocaeli'yi rezil ettiler” dedi.

Millet İttifakı, Kocaeli'deki belediye başkan adaylarının tanıtımı için bugün Otel Asya'da bir araya geldi. Toplantıda konuşan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, "Bu ittifak, siyasi parti liderlerinin kararı değil. Bu talep halktan geldi. Kocaeli'de belediye hizmeti deyince sabahları yürüyen bir adam var. İyi bir insan. Ama iyi insan olmak yeterli değil. Herkesin İbrahim abi dediği biri ama sabah yürüyen bir adamdan başka bir şey aklımıza gelmiyor. Aralarından birini çıkaramadılar. Gittiler Bilecik'ten vali getirdiler. Bu seçimle birlikte geriye gittikleri açık.

Birbirlerine selam vermeyecek durumdalar. İzmit Belediyesi bir deprem müzesi yaptırdı. Belediye bunun açılışı yapılamadı. Neden? Aralarındaki kavgadan dolayı. Birbirlerine düşmüşler. Bir de karşı tarafta bir araya gelen, millet için bir araya gelen iki parti var. Bunu alkışlamak lazım. Türkiye'yi yönetemediler, Kocaeli'yi rezil ettiler.

İzmit şehir olarak girişi olmayan bir ilçe. İstanbul'dan gelen vatandaş, Hendek'e gidiyor. Çin malı kaydırakları hizmet sanıyorlar. O kanserojen kaydırakları esefle kınıyorum. Kocaeli bu sefer makus tarihini değiştirecek. Kocaeli'de AKP, iktidarı kaybediyor" ifadelerine yer verdi.

29 Oca 2019 - 11:26 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.