Lütfü Türkkan İYİ Parti Başkanlık divanına girdi!

İYİ Parti geçen pazar günü düzenlediği 1. Olağanüstü Kurultayı’nda Genel İdare Kurulu’na seçilen Lütfü Türkan ise Başkanlık Divanı üyesi oldu

İyi Parti geçen pazar günü düzenlediği 1. Olağanüstü Kurultayı’nda tüzüğünde de çok sayıda değişikliğe gitti. Değiştirilen İyi Parti tüzüğünde Genel Başkan Meral Akşener’in yetkileri genişletildi. Kurultayda 60 kişiden oluşan genel idare kurulu üyesi sayısı 60’tan 80’e çıkarılmıştı. Tüzüğe eklenen maddeyle genel başkan, hizmet ve çalışma şartlarının gereği olarak partinin çekirdek yönetim kadrosu olan başkanlık divanı üye sayısını azaltmak, yeni görev alanları açmak ve işbölümünün şeklini değiştirmekle yetkili kılındı.

Başkanlık divanı üyeleri de belli oldu. O isimler şöyle: Meral Akşener, Aytun Çıray, Koray Aydın, Müsavat Dervişoğlu, Ümit Özdağ, Berna Sukas, Lütfü Türkkan, Kazım Ataoğlu, İsmail Koncuk, Şenol Bal, Ersagun Yücel, Fatih M. Şeker, Ayfer Yılmaz, Saltuk Buğra Kavuncu, Hayrettin Nuhoğlu.

Başkanlık divanı üyelerinin görevlendirmelerinin ise henüz yapılmadığı öğrenildi.

05 Nis 2018 - 13:41 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.