Listeye giremeyince AK Parti’den ailecek istifa ettiler!

AK Parti'nin Derince Belediye Meclis üyesi aday listesinin açıklanmasının ardından listeye karşı meclis üyesi aday adayı Kenan Yeşiltaş’tan sert tepki geldi. Yeşiltaş ailecek istifa ettiklerini duyurdu.

AK Parti'nin Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün’ün, dün kamuoyuna açıklanan meclis üyesi aday listesine en sert tepki meclis üyesi aday adayı Kenan Yeşiltaş’tan geldi. Zeki Aygün’ün pek çok programında yer alan, saha çalışmaları yapan Derince Ordulular Dernek Başkanı ve Çenedağspor Kulüp Başkanı Kenan Yeşiltaş, “Verilen değer bu ise karşılığı da budur” diyerek AK Parti’deki aktif siyasi yaşantısına son verdiğini ve ailecek AK Parti üyeliğinden istifa ettiklerini duyurdu.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta listenin açıklanmasının ardından bir paylaşım yapan Kenan Yeşiltaş, “AK Parti’deki aktif siyasi yaşantıma son veriyor ve AK Parti’deki üyeliğimden şahsım ve Yeşiltaş ailesi olarak istifa ediyoruz. Verilen değer buysa karşılığı da budur…” dedi.

19 Şub 2019 - 15:46 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.