Listelere son şeklini verecekler… AK Parti Genel Merkezi’nden geldiler

AK Parti Kocaeli’de belediye meclis üyesi adaylarının belirlenmesi için bugün AK Parti Genel Merkezi’nden bir heyet Kocaeli’ye geldi

AK Parti’de belediye meclis üyesi aday adaylığı için rekor başvuru olmuştu. 1 Şubat’ta sona eren başvuruların ardından aday listeleri AK Parti İl Teşkilatı tarafından şekillendirilmeye başlandı. Bu listelerle ilgili ise basına hiçbir bilgi sızdırılmadı. Bu hafta sonuna kadar aday listelerinin kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

Gelişmeler böyleyken, listelere son şeklinin verilmesi için bugün AK Parti Genel Merkezi’nden bir heyet Kocaeli’ye geldi. Bu heyet, listeleri masaya yatıracak. Bugünkü incelemenin ardından listelere son şeklinin verilmesi bekleniyor.

10 Şub 2019 - 13:59 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.