Küçükaydın, yaşlı ve hastaları unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli 6. sıra Milletvekili Adayı Ebru Küçükaydın, çalmadık kapı bırakmıyor.

Küçükaydın, yaşlı ve hastaları unutmadı
Küçükaydın, yaşlı ve hastaları unutmadı
Haber albümü için resme tıklayın

Küçükaydın kahvehane, STK ve esnaf ziyaretleri dışında da haftada bir gün yaşlı ve hastaları görmek için evlerine gidiyor. Hastalara şifa dileyen, yaşlıların dualarını alan Küçükaydın, onların dertlerini dinliyor.

"ONLAR BİZİM TARİHİMİZ"

Yaşlıların dualarını aldığını söyleyen CHPKocaeli Milletvekili Adayı Ebru Küçükaydın; “İnsanlar en çok mutlu ve üzgün olduklarında yanında dostlarını ister. Hastalarımızı hiçbir zaman unutmayacağız. Onlar için dua edeceğiz. Yaşlılarımız ise bizlerin tarihi, atalarımız. Onların da dualarını alarak yol alacağız. Bu nedenle yaşlı ve hastalarımızı düzenli olarak ziyaret ediyorum.”  dedi.

28 May 2018 - 10:36 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemitoğulları - Hastaları düşünenler için hastaneleri de incelemelerini öneririm.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 10:36