Körfez CHP’nin yeni başkanı belli oldu!

CHP Körfez İlçe Yönetimi istifalar nedeniyle düşmüştü. Bu akşam ise ilçeye atanan kayyum belli oldu

Geçtiğimiz günlerde 9 yönetim kurulu üyesinin istifa etmesi sonrası CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar’ın başkanlığı düşmüştü. Bu akşam ise tüzük gereği Körfez ilçeye bir kayyum atandı. Kayyum, ilçe örgütünü 30 gün içinde seçime götürecek ve yeni yönetim ile başkan belirlenecek.

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimi Körfez ilçeye kayyum olarak atanan isimleri seçti. 5 kişilik kayyum heyetinin başkanı ise Salih Efe olarak belirlendi. Efe’nin ilçede oldukça tanınan bir isim olduğu biliniyor.

#

17 Nis 2018 - 23:13 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.