'Kocaman' yüreğiyle her duyguya ortak

Adaylığı açıklandığı günden bu yana yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti’nin Kartepe Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Kocaman, bir an olsun boş durmuyor.

İlk ziyaretini Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e gerçekleştirdikten sonra sahalara inen Kocaman, Kartepe Halkı’nın ve esnafının her duygusuna ortak olmaya devam ediyor.

Kartepe Halkı’nın mutlulukları kadar acılarına da ortak olan Mustafa Kocaman, İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve ilçe yöneticileri ile birlikte geçmiş dönem Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Faruk Baysal’ın dayısı Necmettin Ardıç’ın ve Uzuntarla Mahalle sakinlerinden Tahsin Şimşek’in cenaze törenlerine katılarak ailelerine başsağlığı dileklerinde bulundu.

Cenaze töreninin ardından uzun bir süredir tedavi gören İstasyon Mahallesi esnafından Erkan Engin’i evinde ziyaret eden Kocaman, geçmiş olsun dileklerini ileterek, acil şifalar diledi.

18 Oca 2019 - 15:21 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.