Kocaman, MHP’nin desteğini aldı

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanı Murat Kalender ve parti yöneticilerini makamında konuk etti.

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanı Murat Kalender, meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticilerini makamında konuk etti. Ziyarette konuşan İl Başkanı Ünlü “31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak çok başarılı bir seçim dönemi geçirdik. Yeni dönemde de Kartepemizde yatırımlar Belediye Başkanımız Kocaman ile devam edecektir. Kartepemiz gelişime açık bir ilçedir. Bunu da en iyi şekilde değerlendireceğiz. Kartepemiz ülke genelinde adını duyuracaktır” dedi. 

BÜYÜK BİR AİLE OLDUK Ziyaretlerinden dolayı başta MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve parti yöneticilerine teşekkür eden Kartepe Belediye Başkanı Kocaman “Kartepe’de Cumhur İttifakı olarak uyum içerisinde çalıştık çok şükür. Mahcup olmadık. Ortaya çıkan bu neticede herkesin katkısı vardır. Büyük bir aile olarak bu işi başardık. Bu vatan, bu bayrak için bütün mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Sağlam güçlü adımlarla yolumuza devam edeceğiz. İstişare yaparak projelerimizi hayata geçireceğiz” açıklamasında bulundu.    

23 Nis 2019 - 17:18 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.