Kocaeli’de konuşan Koray Aydın: “Zalime eyvah birileri geliyor dedirttiniz”

İzmit’te düzenlene törende konuşan İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, “Geriye dönüp baktığınızda eserinizle gurur duyabilirsiniz. Zalime eyvah birileri geliyor dedirttiniz” dedi

İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı Mahalle Temsilciliği Yetki Belgesi Verilmesi ve Üye Katılımı Töreni, Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kocaeli’den Sorumlu Genel İdare Kurulu Üyesi Ayhan Bölükbaş, İl Başkanı Şanbaz Yıldız ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle temsilcileri ve çok sayıda üye katıldı.

“BİZE İYİ VE CESUR YÜREKLİ İNSANLARLA HEDEFE KİLİTLENDİK”

Törenin açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Bugünkü toplantımızın gündemi mahalle teşkilatları bile teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcımızın bir arada olduğu teşekkür plaketi ve yetki belgesi verilmesi. 31 Mart’ta bizlerle birlikte yol yürüyen emek harcayan tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz. Bize iyi ve cesur yürekli insanlarla hedefe kilitlendik. Sağ olsun teşkilat başkanlarım ilçe başkanlarım sandık görevlileri arkadaşlarım ve özellikle İYİ Gençler ve hanımefendilerle üye sayımızı artırdık. Hedefimiz 2019’un sonunda 11 bin üyeye çıkmak. Meral Akşener’in memleketinin ona layık işler yapması lazım. Kocaeli İl Teşkilatı olarak öncelikle arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. TBMM’de yer alan partimizin iktidar olması için hiçbir neden yok” dedi.

“BİR TANE BENİM KEYFİM YERİNDE DİYENE RASTLAMADIM”

Lütfü Türkkan, “Biz mecliste görünenden daha büyük bir partiyiz. İYİ Parti milletin partisiyiz. Biz milletin sesiyiz. Sadece milleti dinleriz. Ne ABD’yi takarız, ne Rusya’yı. Ülkemiz çok zor günlerden geçti. Son 1 senedir Suriye’de yaşananlar, son olarak da Sayın Trump’ın talebiyle operasyona ara verilmesi gibi. Türkiye hiç bu kadar acziyete düşürülmemiştir. Bunu Türk milleti bir kenara not etti. Kalkınmayan bir partiye gösterdi. 13 senedir Kocaeli’de yürüyorum. Şimdiye kadar bir tane benim keyfim yerinde diyene rastlamadım. Kocaeli’ye hizmet için tekrar deprem mi olması lazım. Kocaeli’ye hizmeti 99 Depremi’nden sonra Sayın Koray Aydın’ın bakanlığı döneminde gördük. Bu salonda bulunan birlikte yürümekten onur duyduğum bütün dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“ESERİNİZLE GURUR DUYABİLİRSİNİZ”

İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ise konuşmasında şunları dedi; “Bu siyasi partinin kuruluşunda yaşananlar ülkenin siyasi tarihindeki yerini alacaktır. Türkiye sıkışmış, tek kişinin yönetimi altına girmiş. Tüm bakanlıklar onların kumandası altında. Bu dönemde bir şeyler yapmak lazım. Bu ülkede korkmayan insanlar vardır diyerek inisiyatif alan tüm teşkilatımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Geriye dönüp baktığınızda eserinizle gurur duyabilirsiniz. Herhalde Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en hızlı kurulan partisi olduk. Ankara’da 100 binler olarak toplandınız. Zalime eyvah birileri geliyor dedirttiniz. Bu kadar kısa sürede 5 milyon oy aldık. Mecliste grup olduk. TBMM’de acaba bu İYİ Parti ne yaparak ne diyecek korkusunu yaşattık. İYİ Parti kuruluş felsefesine uygun olarak ilerledi” dedi.

PUSU KURUP ÇAKALLARA YEM ETTİLER

Bakın bugün Türkiye burnumuzun dibinde Suriye’de sınır ötesi harekatı yapmak mecburiyetinde kaldı. Daha Suriye’ye girme kararı alınmadan Sayın Genel Başkanımız, ‘Ne olursa olsun Biz Ay-Yıldızlı al bayrağın altında toplanacağız’ açıklamasını yaptı. Biz onlara bir şey hatırlatmak mecburiyetindeyiz. Bunların iktidarı döneminde PKK, PYD gibi örgütlerle iş birliği yaptılar. O dönemde bu milletin aslan gibi evlatlarına pusu kurup çakallara yem ettiler. Çözüm sürecinin ne olduğunu hayvanlar bile anladı gibi söylemlerle karşı karşıya kaldık. Ey AK Parti siz çözüm sürecinin ne olduğunu anladınız mı? Bu ülkenin karakteriyle nasıl oynandığını, nasıl ayaklar altına alındığını düşündünüz mü? O Dolmabahçe Mütabakatını imzaladığınızda siz neredeydiniz?” şeklinde konuştu.

“İYİ PARTİ DIŞINDA SAHADA HİÇBİR PARTİ YOK”

Son olarak Aydın, partiye üye kazandırmanın önemli bir faaliyet olduğunu vurgulayarak, “İYİ Parti şu anda 200 bin üye sınırına geldi. Üye yapmak en ciddi siyasi parti faaliyetidir. Üye yaparsınız veri tabanınız gelişecek. Oy veren insan bir oydur. Mahalle başkanlarımıza sesleniyorum: Bunu içselleştireceksiniz. İYİ Parti dışında sahada hiçbir parti yok. İlk seçimde aldığımız oyla meclisteki rakamlarımız ve yakaladığımız oyla İYİ Parti’siz hiçbir şeyin yapılamayacağı ortaya çıktı. Aramıza fitne fesat sokmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. Hedefimiz belli: İktidar. İnşallah aralık ayı sonunda Kocaeli’ye geleceğim. Benden kurtulamazsınız”  diyerek açıklamasını sonlandırdı.

18 Eki 2019 - 21:43 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.