“Kim ki Saadet'in Kandil'le iş tuttuğunu söylüyorsa...”

Saadet Büyükşehir Adayı Birol Aydın, partisine yönelik ithamlara çok sert tepki verdi

SP Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu'nun proje tanıtım toplantısında konuşan Birol Aydın, " 5 yılımızı kutuplaşmaya vermeyelim. Bir yerde kutuplaşma varsa orada hokkobazlık vardır. Bu bir mahalli idare seçimi. 4 yıl sonra milletvekili seçimi var. Bu seçimin genel seçime bir etkisi olabilir. Bu seçimde yerel yöneticileri seçeceğiz. Gerçek meseleler dışındaki meselelerin bize boca edilmesine izin vermemeliyiz.

Eğer Kocaeli'de hizmet hızı borçlanma kadar olsaydı Umuttepe'ye talebelerimiz havarayla giderdi. Türkiye'nin en borçlu belediyelerinden biri Kocaeli Büyükşehirdir. Biz en baş prensip olarak dürüst başkan dürüst yönetim için talibiz. Biz zora talibiz kolaya değil. Eğer yüreğinize dokunmuyorsa sözümüz bizi ikaz ediniz. Saadet Kandil'le iş tutuyor diyorlar. Kim ki Saadet'in Kandil'le iş tuttuğunu söylüyorsa doktora ihtiyacı var" dedi.

21 Şub 2019 - 20:26 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.