“Kentin öz evlatları hiçe sayıldı” dedi siyasetten çekildi!

AK Parti’nin aday adaylarında olan Şener İnce, yaptığı açıklama ile siyaseti bıraktığını açıkladı.

AK Parti’de acıkan liste sonrası en sert tepki Şener İnce’den geldi. Kandıra’nın adayı olan ve kentte oldukça sevilen isimlerden olan Şene İnce yaptığı açıklamada, “Kentin öz evlatlarının hiçe sayılmasını vicdanıma kabul etmiyor” dedi.

İşte Şener İnce’nin o açıklaması;

“Şehrimiz, Milletimiz ve Ümmet’e hizmet yolunda dava şuuruyla çıkmış olduğumuz aday adaylığı sürecimizde yüreğiyle yanımızda olan, her türlü desteklerini esirgemeyen en başta eşim ve çocuklarıma, akrabalarıma, can dostlarıma,12 ilçemizin tamamından yerel dernek başkan ve yönetici kardeşlerime, sivil toplum örgütlerimizin başkan ve yöneticilerine, muhtarlarımıza, iş adamlarımıza, temayül yoklamalarında samimi desteklerini gördüğüm il ve ilçe teşkilatlarımızın kıymetli yöneticilerine, özellikle Gebze’den, İzmit ve Kandıra’ya, Karamürsel’den Karatepe’ye 12 ilçemizden dua ve desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerime, dostlarıma, arkadaşlarıma, yerel basınımızda şahsıma teveccüh gösteren muhabir, yazar tüm basın mensubu kardeş ve ağabeylerime en kalbi duygularımla şükran ve minnetlerimi arz ediyorum.

1 Kasım 2015 ve 24 Haziran 2018 seçimlerinde Dava şuuruyla Millete hizmetkar olmaya talip olduk. Nasip değilmiş. Allah yarın sorarsa sizde şahitsiniz ki, ben başımı taşın altına koymaya hazır olduğumu gösterdim. Rabbime vereceğim cevabım vicdanımın rahatlığıdır. O’ndan başkasına boyun eğmemeye yemin ettim. Şimdi de onun taktirine boyun eğmek düşer.

Şahsıma teveccüh gösteren yukarıda saymaya çalıştığım tüm İnsanlardan Özür dileyerek, Kentin öz evlatlarının hiçe sayılmasını vicdanıma kabul ettiremediğin için, Siyasi hesapları davanın önüne geçenleri Allah’a havale ederek, bu gün itibarıyla Aktif siyasetten çekildiğimi, Dava, Millet ve Ümmet mücadelemi asla nefsime değişmeyeceğim için de, Devletin Bekası, Milletin selameti, Ümmetin dirilişi adına Recep Tayyip Erdoğan’a desteğimden asla geri durmayacağımı beyan eder, Tüm hemşehrilerimi hürmet ve muhabbetle selamlarım.

Rabbimin nazarındaki ve sizlerin gönlündeki yerim bütün makamların üstündedir.

Tour İslambol Şirketim’in ve kalbimin kapıları hepinize sonsuza kadar açıktır.

Dua eder, dua beklerim

24 Haziran seçimlerinin Devletimiz-Milletimiz ve Ümmetin başını eğdirmeyecek bir neticeyle sonuçlanmasını Yüce Rabbimden dilerim.

Allah Yar ve yardımcımız olsun.”

#

21 May 2018 - 23:19 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

02

Efe - Helal olsun yanındayız Şener hoca. Oy yok

Beğen(3)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 23:19
01

Ersoy Kandemitoğulları - İzmit çocuklarına fırsat vermeseler de ben herkese İZMİT ÇOCUĞU ne demek göstereceğim.

Beğen(3)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 23:19