Kaya belediyelere yüklendi; 'Şov yaparak belediye başkanlığı yapılacak iş değildir!'

BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya açıklamalarda bulundu

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanlığı bugün İzmit Cafe Sky’de basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, İl Başkan Yardımcısı Davut Eşe ve Mehmet Sait Özer, İl Kadın Kolları Başkanı Sevgi Şanlı, Alperen Ocakları Başkanı Murat Ağçay ve Derince İlçe Başkanı Yüksel Ayık katıldı. İl Başkanı Remzi Kaya, 26 Ekim Cumartesi günü İzmit Fuarı Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan Genel Başkan Mustafa Destici’nin de katılacağı kongre hakkında ve görevine yeni atanan Kocaeli Alperen Ocakları Başkanı Murat Ağçay hakkında açıklamalarda bulundu.

'HDP KAPATILMALIDIR'

“40 yıl önce başlamış olan terör belasıyla yıllardır uğraşıyoruz. Bütün yapılan operasyonlara destek verdik, desteğimizi sürdürüyoruz. Maalesef terör örgütlerinin hem dışarıda hem içeride destekçileri var. Meclisimizi kirleten, terör örgütüne destek veren milletvekilleri ve parti var. Bize göre HDP kapatılmalıdır. Genel başkanımız birkaç gün önce mecliste söz istemiştir ancak o gün HDP Grup Başkanvekili vardı, söz vermedi. Sonra tükürdüklerini yalayıp söz vermek zorunda kaldılar. Genel başkanımızın dik duruşunu tebrik ediyorum. Genel başkanımız onlara hain diye seslendi, takdirimi belirtmek istiyorum” dedi.

'SOSYAL DEVLET ANLAYIŞINDA VE HİZMETTE HERKES SINIFTA KALDI'

Yerel seçimden sonra son 7 ayda hizmet anlamında, halkın sorunlarını giderme anlamında görünür hiçbir hizmet ve çalışma görmemekteyiz. Belediye başkanlarını defalarca asli görevlerine davet ettik. Cenaze, düğün dernek vb. gitmek tabi ki gerekli ancak sosyal devlet anlayışında ve hizmette herkes sınıfta kaldı. Onları görevlerine davet ediyorum. Vatandaş yerel seçimlerde sandığa giderek bunlardan hizmet beklentisi güttü. Sorunların bir an önce giderilmesi gerekiyor. Belediyeler şu anda sadece tribünlere oynuyorlar, şov yaparak belediye başkanlığı yapılacak bir iş değildir” dedi.

23 Eki 2019 - 11:42 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.