Karaosmanoğlu; Çok güzel hizmetler yaptık

AK Parti İl Kongresinde bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Türkiye’nin en güzel insanlarına hizmet etmek için yola çıktık. Çok güzel hizmetler yaptık. Bunu hep beraber yaptık” dedi.

AK Parti İl Kongresi başladı. Kongrede ilk konuşmayı Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “2004 yılında çalışınca oluyor dedik ve hep birlikte yola çıktık. Bugüne kadar güzel Kocaelimiz de tarih kenti, sanayinin kenti, Türkiye’nin en güzel insanlarına hizmet etmek için yola çıktık. Çok güzel hizmetler yaptık. Bunu hep beraber yaptık. En önemli hizmetlerden bir tanesi gençliğimize verdiğimiz değer. O yüzden gençler sizler bizim için çok önemlisiniz çünkü yarınlar size emanet. Vatandaşımızın memnuniyeti ortada. Bu yolda beraber yürüdüğümüz bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Kocaeli’de ki çalışmalar Türkiye’ye örnek oldu. Bugüne kadar görev yapmış tüm il başkanlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

#

25 Şub 2018 - 13:31 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

02

basiskeleli - akp evet huseyin ayaz evet ibrahim karaosmanoglu hayir

Beğen(2)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 13:31
01

alm - mıllet Erdogana oy verıyor fakat oda hala hocayı bıdaha aday koyarsa kocaelı perısan olur kocaelı 80 lerın şehır görüntüsünde hala ,en basıt üskademe işini bılen genç dınamık bırını aday koymalı

Beğen(2)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 13:31