Karakadılar’a tebligat ulaşmadı… “Bir yıl dinlenir sahaya çıkarım”

CHP İl Disiplin Kurulu’nun üyeliğini bir yıl askıya aldığı öğrenilen Cumhur Karakadılar, kendisine henüz bir tebligat ulaşmadığını ifade etti

31 Mart Yerel Seçimleri’nde CHP’nin Kartepe Belediye Başkan Adayı olarak çalışan Cumhur Karakadılar’a il disiplin kurulunun 1 yıl ceza verdiği öğrenilmişti. Bu cezaya neden olan olay ise Karakadılar’ın seçimden sonra ilçe örgütünde yöneticilerle yaşadığı tartışma olmuştu. Kocaeli Koz’a konuşan Cumhur Karakadılar, kendisine henüz bir tebligat ulaşmadığını söyledi.

“AKTİF SİYASETE DÖNERİM”

Karakadılar, “Benim elime henüz bir tebligat ulaşmadı. Kartepe’de ben siyaseti bitirmiştim. Ağabey olarak partime yardımcı olmaya karar vermiştim. Eğer parti büyüklerim bana bir yıl dinlen derse bir dinlenerek yeniden aktif olarak siyasete girerim. Aktif siyaseti btirmiştim ama madem yorulduğumu düşünüyorlar o zaman ben de dinlenir tekrar dönerim.

“10 SEÇİM GEÇİRDİM”

Ben plan ve programlı siyaset yapar adımlarımı öyle atarım. Biz ilçe kongreleri, gene seçim ve yerel seçim olmak üzere 10 seçim geçirdik. Her yıl 5 bin kişilik iftar organizasyonuna imza attık. Bu yıl iftar bile yapamadılar. Madem dinlenmem gerekiyor dinlenirim. Ama tebligat elimize ulaşırsa bir üst kurula bunu taşırız” dedi.

13 Haz 2019 - 11:38 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.