Karakadılar fırının başına geçerek ekmek yaptı

CHP Kartepe Belediye Başkan adayı Cumhur Karakadılar seçim çalışmalarına devam ederken bu kez fırının başına geçerek ekmek yaptı

CHP’nin Kartepe Belediye Başkan adayı Cumhur Karakadılar gece gündüz demeden “lçe Başkanı Şeref Kırmızı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Suadiye mahallesini gezdi. Suadiye Mahallesinde yaptığı esnaf ziyaretleri ile Karakadılar, esnafın derdini dinleyerek sohbet etti. Her fırsatta esnafın yanında olduğunu belirten Karakadılar, bu kez girdiği bir fırında bir usta gibi ekmek yaptı.

Yaptığı ziyarette esnaf ile yakından ilgilenen CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Cumhur Karakadılar, “Ülkemiz zor dönemden geçiyor. Esnafımız kan ağlıyor ve gün geçtikçe her esnaf kepenk kapatıyor. Küçük esnafı, işçiyi, emekçiyi ekonomik krizde can çekişiyor. Ben belediye başkanı olduğumda her zaman esnafımızın yanında olacağıma sizlere söz veriyorum” dedi

23 Oca 2019 - 18:12 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.