Kaman için resmi yazı mı bekleniyor?

İYİ Parti kulislerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayının Serdar Kaman olarak belirlendiği konuşuluyor

İYİ Parti'de Büyükşehir için aday arayışı sona erdi. Kulislere göre resmi olarak aday adaylığı başvurusu yapan tek isim olan İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman'ın aday olması yönünde karar verildiği ve şimdilik resmi yazı beklendiği konuşuluyor. Kaman'ın adaylığı bir iki gün içinde açıklanabilir.

SERDAR KAMAN KİMDİR?

1965 yılında Elazığ’da dünyaya gelen Serdar Kaman, 1987 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Gastroenteroloji Cerrahisi uzmanı olan, sağlık alanındaki kariyerine Özel Akademi Hastanesi ve VM Madical Park Kocaeli Hastanesi’nde devam eden Kaman, uzun yıllar Doğru Yol Partisi ve sonrasında kurulan Demokrat Parti’de önemli görevlerde bulunmuştu. Geçtiğimiz 1 Kasım seçim sürecinde MHP’den Kocaeli milletvekili adayı gösterilmişti. Evli ve 2 çocuk babası olan Kaman, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı olarak da görev yaptı.

09 Oca 2019 - 20:35 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.