Kaman açıklanmadı… İYİ Parti’de yeni aday arayışı!

İYİ Parti’de Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan aday adayı olarak başvurusuna yapan Serdar Kaman’ın yerine yeni bir isim aranıyor…

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bugünkü grup toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklaması bekleniyordu. Aday adaylığı için resmi başvuru yapan tek kişi ise eski il başkanı Serdar Kaman olmuştu. Kocaeli Koz, dün Serdar Kaman’ın teşkilattan veto yediğini duyurmuştu. Akşener’in bu gün adayı açıklamaması bu iddiayı doğruladı.

Kulislere göre İYİ Parti, farklı bir ismi aday olarak gösterecek. Hatta herkesin çok şaşıracağı bir ismin aday olarak gösterilmesi kesinleşti. Önümüzdeki günlerde bu isim kamuoyuyla paylaşılacak.

08 Oca 2019 - 11:55 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.