“İzmit’in sokaklarını bilmeyen meclis üyeleri var”

Eski belediye meclis üyesi Turan Mollaoğlu, belediye meclis üyelerine yüklendi.

CHP İzmit İlçe Örgütünün danışma kurulu toplantısında konuşan eski belediye meclis üyesi Turan Mollaoğlu, belediye meclis üyelerine yüklendi.

Eski belediye meclis üyesi Turan Mollaoğlu şöyle konuştu;

“Bakın ben bugün çıkıp az konuşacağım. Şu partiyi artık gençleştirin. Gençlere güvenen. Bizim bu protokolde oturanlar kısmını 50’nin altına düşürmemiz lazım. Yoksa bir şey olmaz.

Yok onun gönlü olsun yok bunun gönlü olsun diye hareket ediyoruz. Adamın işi bitmiş hala koltuk peşinde. Vekillik denemiş olmamış belediye başkanlığı denemiş olmamış çizik üstüne çizik yemiş ama hala bir yerlerde dolaşıyor. Delege olmaya çalışıyor bilmem ne.

Bakın biz Cengiz Sarıbay’la beraber meclis üyeliği yaptık. Yahu ben ayakta duramıyorum artık yaşım itibarı ile. Ölüyorum, Cengiz hala il başkanı. Gençleştirin şu partiyi gençleştirin. Yoksa başarılı olamayız. Gençlere güvenin artık.

Son olarak ise partimizde işlerinde ehil mühendisler var. Meclis üyesinden koordinatör olmaz. Bakın bunları alın. Belediyede çalışsınlar. İnanın yükünüz yüzde 50 hafifler. Başkan olarak rahat çalışırsınız. İzmit Belediye meclisinde inanın ki İzmit’in sokaklarını bilmeyen meclis üyeleri var. Gelsinler onları ben gezdireyim.”

10 Eyl 2019 - 21:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.