"İzmit’in gönlü olsun, o da Sibel Gönül olsun"

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Yenidoğan Mahallesi sakinleri tarafından büyük bir ilgi sevgi ile ağırlandı

Seçim programlarında vatandaşların ev ziyareti isteklerine cevap veren AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Yenidoğan Mahallesi’nde Kardelen Sitesi’nin konuğu oldu.

Site sakinlerinden Zeynep Konakcı’nın evinde kadınlarla bir araya gelen Sibel Gönül ilgi ile karşılandı. Ziyarete; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı da eşlik etti. Gönül’ü misafir eden Yenidoğanlılar, “İzmit’in gönlü olsun O da Sibel Gönül olsun” dedi.  

“GÖNÜLDEN GÖNÜLE YOL YAPMAYA GELDİK”

Yenidoğanlılarla olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Sibel Gönül, “Benim derdim var diyene senin derdin yok demeyeceğiz. 7/24 çözüm odaklı belediye olacağız. Şeffaf ve tasarruflu yönetim şekilleriyle kendi kaynaklarını sağlayan belediye olacağız. Bizler anayız. Analar koruyucudur. Evlatlarını sağlıklı ve huzurlu olması için gözetir. Bizler de İzmit’imizi her zaman koruyup kollayacağız” diye konuştu.

BİLGİ, TECRÜBE VE EKİP İŞİDİR

Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “Ben Kocaeli’nin ikinci kadın milletvekili oldum. Şimdi Allah izin verir, sizler de takdir ederseniz ikinci kadın belediye başkanı olacağım. Bilgi, beceri ve ekip, hepsi bizde var. Büyükşehir olmadan ilçe belediyelerinin yapabilecekleri sınırlıdır. Dolayısıyla bu uyumun mutlaka olması lazım” ifadelerini kullandı.

07 Şub 2019 - 15:42 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.