“İzmit’i zillet ittifakına bırakmayacağız!”

MHP İzmit İlçe Teşkilatı önünde, Yürüyüş Yolu üzerinde  bulunan Cumhur İttifakı standının açılışında konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Biz yemin ettik, Zillet İttifakı’na İzmit’i bırakmayacağız” dedi

MHP İl Teşkilatı tarafından Yürüyüş Yolu üzerinde Cumhur İttifakı Standı açıldı. Stant açılışına MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantar, il yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katılım gösterdi. Programın ardından MHP Broşür ekibi tarafından Yürüyüş Yolu’nda broşür dağıtıldı.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü stant açılışında yaptığı konuşmada, “MHP Kocaeli Teşkilatları Cumhur İttifakı’na inanan bir mantıkla siyaset yapmaya devam ediyor. Seçime 17-18 günün kaldığı bu dönemde MHP hiçbir siyasi partide olmayan bu standın açılışını gerçekleştiriyor. Ne CHP’de, ne ipsiz de ne sapsızda yoktur böyle bir stant. Bu inanmışlığın standıdır. Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve sayın liderimiz Devlet Bahçeli’nin fotoğraflarının olduğu yeleği giyip, broşürünü dağıtıyorsak bu bir inanmışlığın göstergesidir” dedi.

“Biz yemin ettik, Zillet İttifakı’na İzmit’i bırakmayacağız” diyen Ünlü sözlerini, “Biz Zillet İttifakı’na İzmit’i bırakmamak adına elimizden ne geliyorsa gereğini yapacağız. İnandık başaracağız. MHP’nin oyları üzerinden kimse hesap kitap yapmasın. Ülkücünün yeri MHP’dir. MHP’nin yeri de Cumhur İttifakı’dır. Adayımız İzmit’te Sibel Gönül, Büyükşehir’de Sayın Tahir Büyükakın’dır herkese duyurulur” ifadeleriyle sonlandırdı 

13 Mar 2019 - 15:03 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.