İzmit adayı Sibel Gönül: "Ülkücülere güveniyorum"

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, MHP'nin meclis üyesi aday adayı tanıtım programında konuştu

MHP İzmit İlçe Teşkilatı, bugün Yunus Emre Kültür Merkezi'nde İzmit Belediyesi Meclis Üyeliği aday adaylığı tanıtım toplantısı düzenledi. Cumhur İttifakı İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül bu programda bir konuşma yaparak, "Biz her zaman milletimizin garantisine inandık. Demokrasiye inanıyoruz. Değerli ülkücü arkadaşlarım. Yüreğinde millet sevdası olanın markası Cumhur İttifakıdır. Önümüzdeki seçimlerde İzmit’te yeni bir başarıya imza atacağını bu salondan yüzünüzdeki ifadeden anlıyoruz. İzmit hepimizin yuvası.

Ayrım yapmayacağız. Önce milletimizin gönlüne gireceğiz. Ama gönülden gönüle köprü kurmadığımız sürece olmaz. Biri bir derdim var dediğinde mutlaka kulak vereceğiz. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermeyeceğiz. Biz İzmit’e güveniyoruz. Vakit birlik vaktidir. Her bir engeli aşacağız. Yarın öbür gün meclis üyelerimiz açıklanacak. Gönlümüzü milletimize açtığımızda hiçbir sorun yok. Ülkücü camiaya yürekten güveniyorum. Yeter ki rabbim nazardan korusun.

Değerli MHP’li teşkilat üyeleri. Değerli Başkanınız Devlet Bahçeli ile tanışma fırsatım oldu. Çok taktir ettiğim bir lider. Şimdi ikinci kadın belediye başkanı seçilecek. İnanıyorum ki bu kadın Cumhur İttifakının adayı ben olacağım. Bu iş gönül işi, bu iş Sibel Gönül işi. Cumhur ittifakı ile güzel bir ekibiz. Sayın il başkanım siz çok iyi bir golcü olabilirsin. Bu bir başarıdır. Ama takım kazanınca bu daha büyük bir başarıdır" ifadelerine yer verdi.

17 Şub 2019 - 22:27 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.