İYİ Parti’de ilk iki isim belli oldu!

İYİ Parti’de milletvekili aday listesini ilk 2 ismi belli.

Herkesin merakla beklediği İYİ Parti Kocaeli aday listeleri ile ilgili çalışmalar son aşamaya geldi. Partinin resmi açıklamayı akşam saatlerinde yapması beklenirken, Koz’un güvenilir kaynaklardan edildiği son bilgiye göre İYİ Parti Kocaeli’de birinci sırada Lütfü Türkkan, ikinci sırada da Emekli SAT Komandosu Ali Türkşen’i göstermesinin kesinleştiği bilgisine ulaştı.

Daha önce Lütfü Türkkan ve Ali Türkşen’in İstanbul’dan gösterileceği yolunda söylentiler olmasına rağmen, parti için çok önemli bu iki ismin Kocaeli’de her kesimden oy alabileceği ve lokomotif görevi yapacakları düşüncesiyle Kocaeli’den gösterilmesinin kararlaştırıldığı bilgisine ulaştı.

Ali Türkşen ismini ilk kez Kocaeli Koz gündeme getirmişti. 23 Nisan günü yaptığımız haber de Ali Türkşen’in Kocaeli milletvekili adayı gösterileceğini yazmıştık.

Lüftü Türkkan ve Ali Türkşen’in İYİ Parti Kocaeli’den bir ve ikinci sırada aday gösterilmesinin ildeki oy dağılımı tahminlerini altüst edebileceği de konuşuluyor.

Öte yandan İYİ Parti listesinin 3. sırasında Prof.Dr. Harun Demirkaya, 4. sırasında ise Ruhittin Sönmez'in olduğu öğrenildi.

#

21 May 2018 - 13:55 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.