İYİ Parti'ye 'delege' için akın ettiler

Teşkilatın başarılı başkanı Cahit Sürüm başkanlığında İyi Parti Körfez İlçe Teşkilatı 18 Ocak tarihinde delege seçimlerine gidiyor.

Delege seçimleri için hazırlıklarını sürdüren İyi Parti Körfez İlçe Teşkilatı yoğun bir şekilde çalışıyor. Yapılacak kongrede delege olmak isteyen partililer; delegelik için ilçe teşkilatına gelerek dilekçe verdiler. Yüzlerce insan 'delege' olmak için parti binasına geldiler; gelenler İlçe Başkanı Cahit Sürüm ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Dilekçeler, İlçe Sekreteri Ayşegül Dinç tarafından tek tek alındı; alındığına dair delegelere belgeleri teslim edildi. Delege olmak için partiye gelen üyelerle; İlçe Başkanı Cahit Sürüm ve yönetim kurulu üyeleri tek tek ilgilendi. 18 Ocak tarihinde ilçe binasında yapılacak delege seçimlerinin çok heyecanlı ve çekişmeli geçmesi bekleniyor. Üyeler 400 delegeyi seçecek.

#

12 Oca 2020 - 16:39 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Ahmet yücel şanlı - Körfez ilce bşkn adayı

Benim partiye getirdigim delegeyi kendi getirmiş gibi haber yaptıran Cahit bey ve Ekibini tebrik ediyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ocak 16:39