İYİ Parti Kongresinde yumruklar havada uçuştu

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı kongre heyecanı Fuar içinde bulunan Çağlayan Restoran' da başladı. Kongre başlamasının ardından MHP Derince eski İlçe Başkanı Adil Gülez'e yumruk atıldı.

İYİ Parti Kongresinde yumruklar havada uçuştu
İYİ Parti Kongresinde yumruklar havada uçuştu
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı kongre heyecanı Fuar içinde bulunan Çağlayan Restoran' da başladı. Kongre başlamadan önce MHP Derince eski İlçe Başkanı Adil Gülez'e yumruk atıldı. Bu olaydan sonra ortalık karıştı. Polis kavga büyümeden kontrol altına aldı. Gülez'e kimlerin yumruk attığı merak edilirken, tartışmanın ardından kongreye geçildi. İyi Parti Kartepe İlçe yöneticisi Güven Usta kısa süreli gözaltı yaşadı ve daha sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

#

11 Mar 2018 - 12:41 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.