İYİ Parti İl Başkanı ataması ne oldu?

İyi Parti Genel Merkezi’nin il başkanlığı ataması arapsaçına döndü.

Meral Akşener, İyi Parti’yi kurduktan sonra ilimize il başkanı olarak atanan sanayici Haluk Ulusoy’un istifasının ardından gözler Ankara’ya çevrilmişti.

İstifanın ardından İyi Parti Genel Merkezi’nin atamasına kilitlenen Kocaeli’de kulislerde hareketlenmişti. Şanbaz Yıldız’ın il başkanı atamasına kesin gözüyle bakılırken Genel Merkezin bu zamana kadar ilimize neden il başkanı atama yapmadığı çeşitli dedikoduları da beraberinde getirmeye başladı.

İlimizde köklü bir tabanı bulunan İyi Parti Genel Merkezi’nin atamayı bu kadar sarkıtması oldukça düşündürücü olurken, il başkanı kim olacak sorusu zihinleri meşgul ediyor.

Ankara kulislerinden edindiğimiz bilgilerde, Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Koray Aydın’ın Şanbaz Yıldız’in il başkanı olarak ilimize atanmasına sıcak baktığı ve il başkanlığını onayladığı öğrenilirken, Yıldız’ın atamasının hala yapılmamış olması gözlerin ilimizde kurucular kurulunda yer alan Lütfü Türkkan, Cumali Durmuş ve Ruhittin Sönmez’e çevrilmiş durumda.

#

24 Kas 2017 - 11:07 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.