İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur “Ak Parti cami önüne stant kurarken bize yasak geldi”

Türkiye seçim gündemine girmişken şimdiden çeşitli bahanelere siyasi partilere yasaklar gelmeye başladı. İlk yasak Gebze’de İYİ Parti ve Saadet Partisi’ne geldi.

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur “Ak Parti cami önüne stant kurarken bize yasak geldi”
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye 24 Haziran’da seçimlere gidecek. Seçimler ile ilgili siyasi partiler çalışmalarına şimdiden başlamış duruma. Bazı partiler ise çeşitli engellemelerle karşı karşıya kalıyor. İYİ Parti ve Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatları Gebze’de bazı merkezlerde stant açmak için Gebze Kaymakamlığına başvuruda bulundu. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunurken, “Malum erken seçim kararı verildi. Biz de bununla alakalı olarak üye kaydı yapmak için stant kuracaktık. Biz sadece şu bölgede stant kuracağız diye bilgi verdik.

İlginç bir şekilde AK Partinin cami önlerine kadar standı varken, problem çıkarmayan kaymakamlık güvenlik gerekçesiyle uygun olmayacağı şekline görüş bildirdi. Kaymakamlıktan izin alma söz konusu değil zaten sadece bilgilendirme amaçlı başvuru yaptık. Nedenini niyetini bilmiyoruz ve bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

21 Nis 2018 - 16:49 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

02

seda coban - Nedeni sebebi cok acik ve net degil mi bu ulkede 15 yildir hangi siyasi parti akp disinda kendisini basin kuruluslari dahil ifade etme firsati bulduku hatta biz bu yillar icerisinde basariya giden liderlerin susturulduguna yada olduruldugunede sahit olmadikmi 15 temmuz gecesini darbe olarak adlandirip turk milletinin miliyetci duygularini kullanarak yazilmis olan senoryo karsisinda onca evlatlar babasiz evlatsiz yarsiz birakilmadi 15 temmuz gecesine darbe ismi veren asil hainler bilmelidir ki gecenin birde soy adi var ..... 15 temmuz adi darbe soyadi erdogan degilmi peki simdi ben soruyorum vatanina milletine asik bi perver olarak sayin kaymakamim sizce cami onune acilan standin sizce kendini ve haddini bilen toplulugu kiskirtma gibi bi durumu yokmu ?????

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 16:49
01

seda coban - Nedenini biliyoruz eminiz salak hic degiliz hatta haykiriyoruz fakat malumunuz ..... Sesimizi duyirmakta gucluk cekiyoruz nedenmi..... KORKUYORUMMMM...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 16:49