İYİ Parti başkanı yönetimini Ankara'ya onaylattı

İYİ Parti Çayırova Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirmesi yapılan Mehmet Şeref Uzunal listesini Ankara’da onaylatarak görevine başladı.

İYİ Parti Çayırova Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirmesi yapılan Mehmet Şeref Uzunal listesini Ankara’da onaylattı. 

Yerel seçimler dolayısıyla meclis üyeliği ve çeşitli sebeplerden dolayı boşalan yönetim yenilenerek göreve başlayan Mehmet Şeref Uzunal, “İl başkanımız ve genel merkezimizin onayı ile yeniden almış bulunduğum bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getirme çabası içerisinde olacağım. Değişik sebeplerden dolayı yönetimden ayrılan aday olan arkadaşlarımız vardı. Kadromuzu yenileyerek yeni baştan yola çıkıyoruz. Sorumluluğumuzun farkındayız. Ülkemizin geleceği noktasında yol alan iyi partimizin uç noktalarında hizmete talip olduk Rabbim arkadaşlarımız ile çıktığımız bu yolda yar ve yardımcımız olur inşallah” dedi.

Mehmet Şeref Uzunal’ın ilçe başkanı olarak görev aldığı İYİ Parti Çayırova ilçe yönetimi şu isimlerden oluşuyor;

Abdullah Durgut,Adnan Çavuşoğlu,Ahmet Doğan,Aleyna Uzunal,Atilla Musaoğlu,Aydın Özmalkoç,Ayfer Özdemir,Aysel Aydın,Binnur Akın,Burak Zeren,Celal Karadağ,Cengiz Yılmaz,Cihangir Özbudak,Daimi Taşkın,Derya Çavuşoğlu,Döndü Arısoy,Hakan Memioğlu,Hakkı Özdemir,Hami Şahiner,İlyas Yetimoğlu,İsmail Usta,Kasım Yaşar Bayrak,Levent Baydak,Mehmet Ali Öcal,Muammer Erdoğmuş,Muhammet Aydın,Murza Yılmaz,Musa Güldalı,Nurgül Ponba,Onur Yılmazer,Önder Kılınçaslan,Özden Anıl,Özkan Sir,Ramazan Konur,Selami Tefil,Sıddık Azizoğlu,Şahin Umut Emre Demirkapı,Ş.Şükrü Erdöl,Şifa Misirci,Turgut Uzunal

14 Tem 2019 - 12:14 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.