İMO’dan Yıldız’a tam destek!

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Aday Adayı Murat Yıldız, İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kahraman Bulut ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

İnşat Mühendislileri Odası Binası’nda gerçekleşe ziyarete çok sayıda inşaat mühendisi de hazır bulundu.  İMO Başkanı Kahraman Bulut ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti’den Kartepe Belediye Başkan Aday Adayı olan Murat Yıldız’ı desteklediklerini ve görev verilmesi halinde çok başarılı çalışmalara imza atacağına inandıklarını belirtti.

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Aday Adayı Murat Yıldız, İMO Başkanı Kahraman Bulut’a çiçek takdim ederek hayırlı olsun dedi. Yıldız ayrıca, İMO eski başkanı Tolga Ok’a da meclis üyeliğinde başarılar diledi.

Ziyarette Jeoloji Odası Kocaeli Şube Başkanı Niyazi Temizkan’da hazır bulundu. Temizkan’da Murat Yıldız’ın teknik olarak çok başarılı olduğunu, sosyal yönünün de çok üçlü olduğunu belirterek tam destek verdiğini ifade belirtti.

Toplantıda, inşaat sektörünün geldiği durum, yönetmelikler ve uygulamalar gibi konularda fikir alışverişinde bulunuldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, tüm mühendisler Murat Yıldız’a tam destek verdiklerini belirterek, başarılar diledi.

03 Oca 2019 - 11:37 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.