İlçe başkanı İzmit Meclisi için konuştu... MHP, her şeye muhalefet mi edecek?

MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, İzmit Belediye Meclisi'nin ilk toplantısını değerlendirdi. Yalçınöz, "İzmit için dik duruşumuz devam edecek" dedi

MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, dün ilk kez toplanan İzmit Belediye Meclisi'ni salonda takip eden siyasilerden biri olmuştu. Alınan kararlarda Cumhur İttifakı ortak hareket etmiş ve Encümen, başkanvekileri, komisyon başkanları ve katip üyeler Cumhur İttifakı'ndan seçilmişti. 

"DİK DURACAĞIZ"

Toplantıyı Kocaeli Koz'a değerlendiren Ahmet Yalçınöz, "Cumhur İttifakı güçlü yapısıyla mecliste yerini aldı. Bunu dünkü seçimlerde de herkes gördü.  İzmit için dik duruşumuz devam edecek. Cumhur İttifakı'yla alınacak ortak kararlar çerçevesinde biz şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi...

"FAYDALI İŞLERDE..."

MHP'nin İzmit Belediye Meclisi'nde bundan sonraki süreçte izleyeceği yolu özetleyen Yalçınöz, "İzmit için yapılacak güzel şeyler varsa MHP buna muhalefet olmayacak. Biz şehrimizin ve insanlarımızın faydasına her işte olacağız. Ancak şehrimiz ve insanımıza fayda sağlamayacak her işin de karşısında olacağız" ifadelerine yer verdi. 

21 Nis 2019 - 12:34 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.