İki kadın aday İzmit için yarışacak!

CHP’nin Fatma Kaplan Hürriyet’i aday göstermesinin ardından AK Parti’nin İzmit Belediye Başkan adayı eski milletvekili Sibel Gönül oldu

AK Parti’de merakla beklenen belediye başkan adayı listesi gece belli oldu. Adaylara il teşkilatı tarafından tebliğ yapıldı. CHP’nin Kocaeli milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’i İzmit Belediyesi’ne aday göstermesinin ardından AK Parti, riske girmedi ve kadın adayla yarışa girmeye karar verdi. AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Sibel Gönül, AK Parti’nin İzmit adayı oldu.

Cumhur ittifakı kapsamında MHP’nin de desteğini alacak olan AK Parti, Sibel Gönül’le İzmit Belediyesi’ni elinde tutmayı amaçlıyor. İYİ Parti’nin desteğini alan CHP ise Kocaeli siyasetinin popüler isimlerinden biri haline gelen Fatma Kaplan Hürriyet’le seçimi kazanmak için çok umutlu. Bu yerel seçimlerde iki kadın adayın yarışına şahit olacağız.

İzmit’te siyasete kadın eli değecek ve yarışın renkli geçmesi bekleniyor.

12 Oca 2019 - 09:54 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.