Hürriyet’in listesi CHP’yi ikiye böldü!

CHP İzmit Belediye Meclis Üyesi aday listesi krizi neden oldu. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Ben bu listeyi onaylamam” dedi…

CHP İzmit Belediye Meclis üyesi aday listesi sonunda ortaya çıktı. Liste İl Örgütü’ne İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar tarafından götürüldü. İl Başkanı Cengiz Sarıbay, listeyi görünce “Ben bu listeyi onaylamam! Çizerim” dedi.

Konuyu Kocaeli Koz’a anlatan Hakan Çakar, “Başkanımız böyle çıkışınca ben de ‘Bu listeyi ben tek başıma yapmadım. Adayımızla ortak karar verildi. İster onaylayın ister onaylamayın’ dedim ve çıktım” ifadelerine yer verdi.

İzmit İlçe Örgütü, listeyi seçim kuruluna teslim etti.

19 Şub 2019 - 17:09 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.