“Her an seçim olacak gibi çalışıyoruz”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Yuvam sakinleriyle bir araya geldi. Ayaz burada yaptığı açıklamada, “Teşkilatlarımızla her an seçim olacakmış gibi çalışıyoruz” dedi.

“Her an seçim olacak gibi çalışıyoruz”
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığınca düzenlenen mahalle ziyaretleri devam ediyor. Seçim havasında çalışmalarına yoğun tempoda devam eden İlçe Başkan Hasan Ayaz ve ilçe yöneticilerinin son durağı Yuvam Mahallesi oldu.

Programa, İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri katıldı.

Vatandaşların yoğun katılım sağladığı programda konuşan Başkan Ayaz, “Her zaman halkımızla bir araya gelerek, teşkilatımızı diri tutmaya devam edeceğiz” dedi. Ayaz, “İzmit teşkilatları olarak yarın seçim varmış gibi çalışmalarımızı yürütüyoruz. Tarihlere takılmıyoruz. Teşkilatlarımızla her an seçime zaten hazırız” dedi.

18 Nis 2018 - 09:54 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.