HDP Milletvekili Gergerlioğlu'ndan skandal sözler; “Barış Pınarı değil kan pınarı olacak!”

TBMM'de basın açıklaması yapan HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, "Açık söyleyeyim, bu harekatın sonu barış pınarı değil, kan pınarı olacaktır" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin güney sınırındaki terör tehdidi nedeniyle Fırat'ın doğusuna başlattığı Barış Pınarı Harekatı, HDP'yi rahatsız etmeye devam ediyor. Türkiye Büyük Millet Meclis'inde Türkiye aleyhinde açıklamalar yapmaktan çekinmeyen HDP'li vekillere bir yenisi daha eklendi.

Şanlı Türk ordusunun teröristlerin tepesine binmesinden rahatsız olan HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, harekat ile ilgili skandal açıklamalarda bulundu.

SKANDAL SÖZLER!

Harekatın ismine skandal bir atıfta bulunan Gergerlioğlu, "Şu anda iktidarın adına Barış Pınarı Harekatı dediği bir harekat yürütülüyor. Açık söyleyeyim, bu harekatın sonu barış pınarı değil, kan pınarı olacaktır. Savaşla çatışmayla varılacak yer doğru ve iyi bir yer olmayacaktır. Sınırın her iki yanından ölüm haberleri geliyor. İnsanlar ölüyor. Havan topları havalarda uçuyor. Onlarca havan topu düşüyor her yere. Siviller ne yapacağını şaşırmış durumda. Sınırdaki ilçelerimiz çok büyük bir tedirginlik yaşıyor. İnsanlar sabaha kadar uyuyamıyor. Bölgedeki halk başlatılan savaşın çözüm olmadığını biliyor" ifadelerini kullandı.

16 Eki 2019 - 14:36 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.