Hayati Yazıcı İzmit’te esnafı dinledi!

AK Parti Genel  Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ilimize geldi. Yazıcı ilk olarak AK Parti il binasına uğradıktan sonra Fethiye Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti

Yazıcı esnafla sohbet ederek, sıkıntılarını dinledi. Yazıcı’ya esnaf ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, Cumhur İttifakı’nın İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve çok sayıda partili eşlik etti.

Yürüyüş yolunda Fethiye Esnafını gezen  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ,esnafa dükkanlarında yoğunluk olduğunu belirterek, “Durum nasıl” diye sordu. Fethiye caddesindeki esnaf da, vergilerin ne çok yüksek olduğunu Yazıcıya iletti. Yazıcı ise esnafa, “Bunlar böyle ayaküstü konuşulacak şeyler değil. Oturup konuşulması gereken işler” diye yanıt verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Hayati Yazıcı eleştiride bulunan esnafa olumlu bir tutumla yaklaşarak, “Ne güzel eleştiri yapıyorsunuz, keşke muhalefette sizin gibi eleştir yapsa.   Eleştiri yapmak lazım, eleştirmek en doğal hakkınız” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın esnaf ziyareti programında Gönül Orkestrası’da çaldığı şarkılarla yer aldı. Yazıcı orkestra üyelerinin kafalarından şapkalarını alarak Tahir Büyükakın’ın kafasına taktı. Ardından orkestra üyelerinin şapkasını Hayati Yazıcı ve Sibel Gönül’de taktı ve üçlü gazetecilere poz verdiler. Hayati Yazıcı ayrıca ziyaret ettiği esnaflara Türk Bayrağı hediye etti.

09 Mar 2019 - 15:34 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.