Haczeyni kongrede sitem etti; "Daha demokratik bir seçimde görüşmek dileğiyle"

Zeki Karakadılar'ın konuşmasının ardından salondan çıkan delegelere CHP İl Gençlik Kolları Başkan adayı Dilşat Haster Haczeyni konuşmasında sitem etti. Haczeyni; "Tabii ki tarfsınız ama siyasi nezaket göstererek beni de dinlemenizi beklerdim." dedi.

Haczeyni kongrede sitem etti; "Daha demokratik bir seçimde görüşmek dileğiyle"
Haber albümü için resme tıklayın

CHP İl Gençlik Kolları Kongresi'nde adaylık konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Haczeyni delegelere sitem etti.

"ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYIN ARKADAŞLAR"

Dilşat Hasret Haczeyni konuşmasında; "Arkadaşlardan ricam daha sakin bir kongreye geçirmemizi dilerdim. İktidarın gerçekleştirdiği şeyler suni gündemlerdir. Şehitlerimizi unutmayın arkdaşlar unutmayın, bir hafta geçti diye bir şey değişmedi arkadaşlar. Ben bu göreve aday olan ilk kadınım. 18 yaşından beri bu partide üyeyim. Bugüne kadar yaptığım tüm görevleri yerine getirdim bu görevi de yerine getireceğimi dostlarımın gözüne baktığımda anlıyorum. Sosyal medyayı iyi kullanmıyoruz, bizler sosyal medyayı sonuna kadar kullanacağız. Sokakta kendimizi göstereceğiz ama dönem anlaşma ve hep beraber iktidara yürüme zamanıdır. Parti okulumuz ile birlikte her kademesinde eğitim almamış kardeşimiz genç kalmasın istiyoruz. Biz partimizi doğru tanıyalım ki doğru anlatalım. Atatürk’ün 'hiçbir kadının katkısı Anadolu kadınından fazla olamaz' sözlerini kendime hedef alarak buraya çıktım." 

"TABİİ Kİ TARAFSINIZ"

"Bir diğer aday arkadaşımızı dinlediğiniz gibi beni de dinlemenizi beklerdim ama görüyorum ki dışarı çıkmışsınız. Tabiİ ki tarafsınız ama siyasi nezaket göstererek beni de dinlemenizi beklerdim. Ben hiçbir zaman Mustafa Kemal’in izinden ayrılmayacağım. Çok isterdim iki adayın projeleri konuşulsun ama ben hep kirli siyaseti temizlemeye uğraştım. Bu makama aday olan ilk kadın olarak anladım ki kadın olarak siyaset yapmak çok zormuş. Bizler sinmeyeceğiz ve daha ileriye gideceğiz. Türkiye feodalizm ile değil demokrasi ile yönetilmektedir. Genç kardeşlerim sizden beklentim fikirlerinizi hür şekilde ifade etmenizdir.  Bugün sol ve sosyal demokrat tarzından uzaklaştığımızı görüyorum ve buna çok üzülüyorum. Biz okuyan ve yazan gençler olmalıyız. Biz CHP’liler olarak birbirimizi eleştiririz kırarız ama hep bir kalırız. Daha demokratik bir seçimde görüşmek dileğiyle." diyerek sözlerini noktaladı.

İşte Dilşat Hasret Haczeyni'nin listesi;

DİLŞAT HASRET HACZEYNİ LİSTESİ

YÖNETİM KURULU: 

Dilşat Hasret Haczeyni (Başkan), Erdi Afacan, Sefa Alkan, Dilanur Aşkın, Melek Özge Bingöl, Anıl Buran, Neslihan Demir, Can Doğdu, Bilge Espinosa Huguita, Çerkez Hüyüklü, Sezer Karakaya, Hatica Kırlangıç, Arda Kırver, Mehmet Eren Korkmaz, Gökhan Küsmez, Era Nigiz, Olcay Palancı, Esra Saliş, Caner Ünlü, Taylan Orhan Üstün, Başak Berfin Yaşar, Uğur Mert Yücel, Halil İbrahim Zengin, 

KURULTAY DELEGELERİ: 

Ekin Su Akpınar, Canset Akyıldız, Ekin Akyollu, Ahmet Sefa Aşkın, Enis Ataman, Melek Deniz Baş Seçmen, Melek Özge Bingöl, Emre Gökçe, Dilşat Hasret Haczeyni, Sezer Karakaya, Semih Koç, Gökhan Küsmez, Anıl Onur

#

08 Mar 2020 - 15:08 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.