Gönül; “Dur durak bilmeden çalışıyoruz“

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Malta Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelerek “Yolumuz milletimizin yolu, davamız hizmet davasıdır” dedi.

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, vatandaşlar ile bir araya geldi. Malta Mahallesi Seçim Bürosu’nda gerçekleşen buluşmada başkan adayı Gönül’e AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İzmit İlçe Kadın kolları Başkanı Betül Yazıcı, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Aykut Çağlayan ve adayı Güzin Taştekin eşlik etti. Seçim gündemi ve mahalle hakkında değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Rotamız milletimizin rotası, yolumuz milletimizin yolu, davamız hizmet davasıdır. Dur durak bilmeden çalışıyor” dedi.

Seçimler hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan mahalli seçimlerin İzmit’imize ve Kocaeli’mize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bizler milletimizin terazisinin ne kadar hassas ve doğru olduğunu biliyoruz. Rotamız milletimizin rotası, yolumuz milletimizin yolu, davamız hizmet davasıdır. Dur durak bilmeden çalışıyoruz.  Tahir Hocamız ile birlikte İzmit’i gelecek vizyonuna taşıyacağız. Biz istiyoruz ki İzmit kazansın, Kocaeli kazansın, Türkiye kazansın” diye konuştu.

Açıklamalarına devam eden Gönül, “Belediyecilik konusunda şunu çok önemsiyorum. Malta Mahallesi’ne geleceğiz ve tüm vatandaşlarımızın düşüncelerini, sıkıntılarını mahalle meclislerimizde dinleyeceğiz. Bir daha ki gelişimizde sorunların ne kadarını çözebildiğimizi tespit edeceğiz. Ortak akıl ile İzmit’imizi yöneteceğiz. Kimseyi kırmayacağız. Hizmetlerimizi yapacağız ama gönül köprüleri yapmayı da ihmal etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

“Çok küçük dokunuşlar ile çok büyük farklar yaratmak mümkün” diyerek sözlerine devam eden başkan adayı Gönül, “Hem mimarım hem kadınım ama en önemlisi de anneyim. Anneler evlatlarını birbirinden ayırmaz. Ben de bu 102 mahallenin eşit ve adaletli yönetilmesi için çalışacağım. İzmit’in hem huzurlu, hem güvenli hem de mutlu olması için gayret göstereceğiz. İlçemiz için en doğrusunu ve en güzelini sizlerle birlikte bulup, uygulayacağız” ifadelerini kullandı.

23 Şub 2019 - 10:42 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.