Gökhan Karabulut'un miting izlenimleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler çalışmaları kapsamında bugün Kocaeli mitingini yapıyor.

*  Her Erdoğan mitinginde olduğu gibi bu mitingde de yoğun güvenlik önlemleri vardı. Vatandaşlar iki arama noktasından aranarak içeri alındı...

* Alandaki Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli afişi ve Atatürk ile dev Türk Bayrağı fotoğrafı dikkat çeken detaylardandı.

* Miting alanında kadınlar için ayrı bir alan oluşturuldu. Mitinge katılan kadınların büyük bölümü mitingi alandan izledi.

*Polis miting alanındaki aramalarda cep telefonu haricinde hiçbir elektronik cihazı miting alanına sokmadı.

*Miting alanının çevresinde iki barikat kuruldu.

* Polis arama noktalarından sonra vatandaşları teşkilattan görevli gençler karşıladı. Alana girişte vatandaşlara Türk Bayrağı ve AK Parti bayrakları dağıtıldı.

* Alana izleyiciler için 3 ayrı sinevizyon konuldu

* Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan miting alanına gelmeden önce belediye başkanları kürsüye davet edilerek tanıtıldı

* Alana dev Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk bayrağı ile Ak Parti bayrağı asıldığı gözlendi.

* Cumhurbaşkanı Erdoğan miting alanına gelmeden önce Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kürsüye çıkarak, kalabalıktan tekrar helallik istedi, ''yüzünü yere düşürecek hiç bir işin içinde olmadım" vurgusu yapması dikkat çekti.

* Miting alanı üzerinde güvenliği sağlamak için 1 helikopter sürekli uçuş yaptı...

Milliyetçi Hareket Partisi il teşkilatı ilçe başkanlar ve yöneticilerle kalabalık bir grupla miting alanına geldi. Parti il binasında toplanan ülkücüler yürüyerek mitinge katıldılar.

* Mitinge Sanayi ve Teknoloji Bakanı  Mustafa Varank’ta katıldı. Varank, Kocaeli'ye övgüler düzerek"Düzce güzeldi Sakarya güzeldi fakat Kocaeli bambaşka" dedi.

* Saatler 17:00 gösterdiğinde miting alanı yavaş yavaş dolmaya başladığı gözlendi...

* Erdoğan kürsüye "Bizimkisi bir aşk hikayesi" şarkısıyla çıktı. Erdoğan kürsüden şarkıya eşlik etti.

* Erdoğan kürsüde konuşurken bir çocuğun gözyaşı dökmesi üzerine Erdoğan konuşmasını keserek "neden ağlıyorsun" diye sordu. Erdoğan sevdalısı vatandaş "size aşığım" demesi üzerine Erdoğan'da "bende size aşığım"demesi dikkat çekti.

19 Mar 2019 - 16:14 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.