Gökçe; “Örnek belediyecilik yapacağız”

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, KAI Vakfı ziyaretinde, “Kazanmaktan öte örnek belediyecilik yapmak, nasıl yapıldığını göstermek için biz yola çıktık” dedi

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, Sivas Kangal Çevre Köyleri Derneği’nin konuğu olarak katıldığı programda projeleri ve söylemleriyle ilgi topladı. CHP Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sırma Kaya’nın da eşlik ettiği programda Gökçe ilk olarak adaylık süreci ve Derince’nin geçmişten beri düzeltilmeyen sorun, sıkıntılarını anlattı. “İlçede en ufak soruna kadar her şeye hakimiz” diyen Gökçe, “Aynı havayı soluyoruz, yollarda, ulaşımda, eğitimde aynı sıkıntıları çekiyoruz. Esnafımızın yaşadığı sıkıntılara her gün tanık oluyoruz. Gençlerimizin yaşadığı işsizliğe yakından şahidiz. Piyasa ve sosyal durumumuz bu durumdayken sorumluluk almamak olmazdı. Projelerimiz hazır. Yapılamayacak bir projemiz yok. Derince’ye hak ettiği hizmeti getirmek için bu onurlu sorumluluğu almaya talip olduk” dedi.

 

“ADİL-ŞEFFAF YÖNETİME DE İHTİYAÇ VAR”

Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe, sabah programında ise Dersimliler Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Sohbet ortamında geçen program Gökçe projelerini anlattı. Gökçe’nin diğer bir ziyareti de Kars Ardahan Iğdır Vakfı’na (KAI) oldu. Başkan Taner Sarıçayır ve üyelerin ilgi gösterdiği programda Gökçe, üyelerin sorularını ilgiyle dinleyerek cevapladı. Gökçe, "Kazanmaktan öte örnek belediyecilik yapmak, nasıl yapıldığını göstermek için biz yola çıktık. Yoksa seçimi kazanmak tek başına yeterli değildir. Önemli olan kazandıktan sonra nasıl hizmetler yaptığınızdır. Ve Derince'de 30 yıldır ikamet eden biri olarak ilçenin altyapıdan, ulaşıma, sosyal hizmetlere, eğitime kadar her ihtiyacın farkındayız. Yıllardır çözülmeden günümüze kadar gelen sorunlarımız var. Biz sosyal belediyecilik anlayışımızla ve bu yola çıkmadan bile ilkelerimiz arasında olan adil, şeffaf ve birlikte yönetim ile 'önce insan' diyerek hizmetlerimizi yapacağız. İnsanların hizmet dışında böyle bir yönetime de ihtiyacı var" dedi.

06 Şub 2019 - 12:23 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.