Gençtürk, “Adaylığımı şu anda değerlendiriyorum”

Adı CHP İzmit İlçe Başkanı adayı olarak geçene Nazım Gençtürk, “Adaylığımı şuanda değerlendiriyorum” dedi.

CHP İzmit İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilecek olan kongre öncesinde adaylar kendini belli etmeye başladı.  Mevcut İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’ın İlçe başkanlığı için aday olacağı kesinlik kazanırken, CHP İzmit İlçe eski sekreteri Nazım Gençtürk’ de adaylık için çalışmalara başladı. 

Yerel seçimler öncesinde meclis üyesi aday adayı olmak için görevinden istifa eden ancak meclis üyesi listesinde kendine yer bulamayan Gençtürk, bu kez de ilçe başkanlığı için kolları sıvadı.

Hakan Çakar’ın karşısına çıkmaya hazırlanan İzmit İlçe eski sekreteri Nazım Gençtürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bir adaylık düşüncem var ancak bunu ‘adayım’ demek için ve adaylığımı ilan etmek için piyasaya çıkıp demem yanlış olur. Bizler genel merkezden delege seçimlerinin, ilçe kongrelerinin ne zaman yapılacağı konusunda vereceği takvimi belirliyoruz. Bunun sonunca delege yapısı belirleniyor. Mahallelerde seçimler oluyor. O yapıyı görmeden bu aşamada ‘adayım’ demek doğru olmaz. Ben adaylığımı şu anda değerlendiriyorum. Mahallelerden talep ve destek alıyorum.  Kendime göre çalışmalar yapıyorum ancak henüz sahaya inmedim. Aday olup olmayacağımın kararını vermek için arkadaşlarımla değerlendirmeler yapıyorum.  Partide büyüklerimle buluşup fikir alışverişlerine bulunuyorum. Seçim takviminin belli olmasının ardından adaylığımı açıklayacağım” ifadelerine yer verdi.

16 Eyl 2019 - 13:25 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.