Eski Bakan Eroğlu Karaca’nın bilgisayarına el koymuştu!

İntihar ederek hayatına son veren Eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe görev yaptığı dönem bakanlık müsteşarı olan Bünyamin Karaca’nın 2007 tarihinde eski bakan Veysel Eroğlu tarafından bilgisayarına el konulmuştu.

Eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe döneminde bakanlıkta müsteşarlık görevinde bulunan Bünyamin Karaca dün akşam oturduğu Yahya Kaptan Mahallesindeki evinde intihar ederek yaşamına son verdi.

Eski Müsteşar Karaca’nın ani intiharı AK Parti camiasında şok gelişme olarak değerlendirildi.

Karaca hatırlanacağı üzere 2007 yılında Çevre ve Orman Bakanı olan Veysel Eroğlu koltuğa oturur oturmaz müsteşar Bünyamin Karaca’nın bilgisayarına el koymuştu.

Eroğlu göreve gelir gelmez saat 07:59’da Bünyamin Karaca ile birlikte bakanlıkta görev yapan diğer bürokratlara da operasyon yapmıştı.

ÜÇ BÜROKRATA OPERASYON

Çevre Bakanlığında adeta şafak operasyonu düzenleyen Eroğlu Karaca ile beraber, özel kalem müdürü İsmail Belen, özel kalem müdür yardımcısı Bilgehan Coşkun’un görevlerine son vermişti. Ve Bünyamin Karaca’nın bilgisayarının başına oturtulmasına izin verilmemiş ve özel kalem müdürlerinin bilgisayarlarının da kapalı vaziyette bırakılması istenmişti. O dönem üç bürokratta apar topar bakanlıktaki makam odalarından çıkarılmışlardı. Bünyamin Karaca’nın neden intihar ettiği henüz gizliliğini korurken savcılığın olayla ilgili soruşturma açtığı öğrenildi.

07 Tem 2019 - 11:12 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.