Eryarsoy: Düğün havasında bir temayül

AK Parti’de temayül yoklaması sona ererken AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Gayet demokratik bir ortamda, düğün havasında bir temayül yapıyoruz. Yüzde 100’e yakın bir katılım oldu. Bu katılım bizi çok mutlu etti” dedi

Eryarsoy: Düğün havasında bir temayül
Haber albümü için resme tıklayın

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Parti bugün Antikkapı’da temayül yoklaması yaptı. Temayülün ardından açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Gayet güzel coşku, heyecan ve şevk içinde geçiyor. Demokratik bir ortamda, davullu zurnalı düğün havasında bir temayül yapıyoruz. Çok da iyi bir katılım oldu. Yüzde 95’in üzerinde bir katılım sağlandı. Bu da bizi çok mutlu etti. Herhangi bir gerginlikle karşılaşmadık. E-Temayülde yapıldığı için çok rahat ilerliyor. Sayıldı mı sayılmadı mı gibi bir tartışma olmayacak. Tüm sonuçlar Cumhurbaşkanımızın önünde toplanacak. Ülkemize, partimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

18 Kas 2018 - 15:55 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.