“En çok oyu Başiskele’de alacağız”

AK Parti Başiskele İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melih Özkaraaslan, Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ile birlikte esnaf gezdi, broşür dağıttı. Özkaraaslan, gençlerin sahada olduğunu belirterek, “Her seçimde olduğu gibi en yüksek oyu Başiskele’de alacağız” dedi

AK Parti Başiskele İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melih Özkaraaslan ve yönetim kurulu üyeleri, ilçenin dört bir yanında seçim çakışmalarını sürdürüyor. Son olarak Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın da katılımıyla esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi. Gündüz semt pazarlarında stant kuran, öğlen esnaf ziyaretleri, akşam da iftar programları ile gençlerle bir araya gelen Özkaraaslan, 24 Haziran’ın gençlerin seçimi olduğunu belirtti.

7 GÜN 24 SAAT SAHADAYIZ

AK Parti’nin en çok oy aldığı ilçe olan Başiskele’nin yine bu ünvanını koruyacağını belirten İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melih Özkaraaslan, “Erken seçimi kararı alındı ama biz teşkilat olarak ‘yarın seçim olacakmış’ gibi hazırdık. Çalışmalarımıza da hemen başladık. 7 gün 24 saat bedenlerimiz dursa aklımızla çalışmaya devam ederiz.

EN GÜÇLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ

Başiskele’de gündüz esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz, akşam iftar programları düzenliyoruz. Teravih namazı sonrasında da ilk kez oy kullanacak gençlerimiz ile bir araya gelerek sohbet ediyor, onlara bilgiler aktarıyoruz. Başiskele, AK Parti’nin en çok oy aldığı ilçe. Biz oyumuzu daha da arttırmak için çalışıyoruz. Buradan rekor bir oy alarak Cumhurbaşkanımıza desteğimizi en güçlü şekilde ileteceğiz” dedi.

#

31 May 2018 - 09:30 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemitoğulları gülsüm - Seçimden bşr iki gün önce yağmur yağarsa zor gözüküyor!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 31 Mayıs 09:30