Ellibeş'ten AK Parti kuruluş yıl dönümü mesajı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş AK Parti'nin kuruluşunun 19.yılı olması sebebiyle mesaj yayımladı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş AK Parti'nin kuruluşunun 19.yılı olması sebebiyle  yayımladığı mesaj: "

“AK Parti, milletinden aldığı güçle bugün 19 yaşında. Türkiye’ye her alanda büyük kazanımların sağlandığı 19 yılda, belki de en önemlisi siyasi istikrarın ülkemize yerleşmiş olmasıdır. Geçmişte olduğu gibi, her an hükümetlerin yıkılıp, koalisyonlarla zaman kaybetmek yerine Türkiye 19 yılda sadece büyümeye ve kalkınmaya odaklanmıştır. Cumhurbaşkanı ilk kez milletimizin direkt oylarıyla seçilmiş, yeni hükümet sistemiyle Türkiye daha hızlı karar alıp, uygulayabilen bir ülke haline gelmiştir.

AK Parti vesayeti tasfiye etmiş, Türkiye’nin gerçek anlamda demokratikleşmesi için mücadele ederken diğer taraftan da kalkınma hamlesini yürütmüştür. 

Savunma sanayiinde havada, karada ve denizde yerli ve milli üretime verilen önemin yanı sıra kendi otomobilini üreten, hastaneleri, yolları, köprüleri, tünelleri, demir yolları ile Türkiye’yi bir ucundan diğer ucuna kadar tam bir bütün olarak ele alıp, milletimizin daha refah ve modern hayat yaşaması için mücadele etmektedir.

Terör örgütleri, sınırlarımızın yanı başında yaşanan savaşlar, dünyayı kasıp kavuran salgın belası, ülkemizi kalkındırmak için verilen bu mücadelenin önünde hiçbir zaman engel olamamış, mazeret kabul edilmemiştir. Bugün 19 yaşında her zamankinden daha kararlı ve heyecanla ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına dahil edeceğimiz 2023 hedeflerimize, 2053 ve 2071 vizyonlarımıza adım adım ilerliyoruz.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kutlu yürüyüşümüze aşkla, azimle, kararlılıkla çok çalışarak devam ediyoruz. Daha güçlü Türkiye için hep birlikte yılmadan, yorulmadan, birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. 

Milletimizden aldığımız güçle 19 yıl önce çıktığımız bu yolda engelleri yıkarak, zincirleri kırarak alnımız AK, başımız dik yürümeye devam edeceğiz.

Bu vesile ile AK Parti kademelerinde görev almış, AK Partiye gönül vermiş, AK Parti davasını savunmuş tüm dostlarımıza, kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyorum.

Birlikte yol yürüdüğümüz dava arkadaşlarımızdan ebediyete göçenlere Allah’tan rahmet diliyorum.

AK Parti, Allah’ın rızasını, milletin desteğini, ümmetin duasını, insanlığın sevgisini hedefleyerek kuruldu ve bugüne kadar da aynı anlayışla geldi. Ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında AK Partinin başarısı için dua eden herkesten Allah razı olsun. Onların kabul ve duasını almak için çok çalışmaya, ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğimizin sözünü veriyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle AK Partimizin kuruluşunun 19.yılını bir kez daha kutluyor, milletimize en derin sevgi ve saygılarımızı sunuyorum.”

#

14 Ağu 2020 - 10:13 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.