Durmuş'tan İYİ Parti ve yeni parti ile ilgili flaş sözler!

Yeni partinin Kocaeli'deki kurucu kadrosunda yer alacağı iddia edilen eski Milletvekili Cumali Durmuş, Kocaeli Koz'a konuştu

MHPKocaeli eski Milletvekili, İYİ Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu eski Başkanı Cumali Durmuş'un adı Ahmet Davutoğlu'nun yeni kuracağı parti ile anılmış ver Kocaeli'nin kurucu kadrosunda yer aldığı yazılmıştı. Kocaeli Koz'a konuşan Cumali Durmuş, "Yeni parti ile ilgili adımın zikredilmesi benden bağımsız bir olay. Benim bu yönde bir çalışmam yok. Kimin nereden çıkardığını da bilmiyorum. İşlerimle ilgileniyorum" dedi.

İYİ PARTİ'YE SERT ELEŞTİRİ

İYİ Parti'yle olan bağı da kopma noktasına gelen Cumali Durmuş, "İYİ Parti, toplumun beklentilerine cevap vermedi. Genel bir kongre var. Umarım bu kongrede omurgalı bir yapı meydana gelir. Ben şu aralar siyasete pek zaman ayıramıyorum. İleriki dönemde ne olur bilmiyorum" dedi.

 

29 Nis 2019 - 10:36 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.