Doğan KOZ’a konuştu Büyükşehir adayı gösterilmez ise ne yapacak? Neden Büyükşehir’i istiyor?

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Kocaelikoz’un sorularını yanıtladı. Doğan, partisinin emrinde olduğunu, Büyükşehir Belediye Başkanı gösterilmemesi durumunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a saygı duyacağını ve Erdoğan’ın kararının kendi kararları olacağını ifade ederek, ’içimizden hangi arkadaşımız o makama layık görülürse omuz omuza çalışacağız’’ dedi.

Doğan KOZ’a konuştu  Büyükşehir adayı gösterilmez ise ne yapacak?  Neden Büyükşehir’i istiyor?
Haber albümü için resme tıklayın

İsmi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına geçen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Kocaelikoz’un sorularnı yanıtladı. Kocaelikoz’a özel açıklamalar yapan Doğan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına hangi isim gösterilirse gösterilsin omuz omuza çalışacaklarını ifade etti. Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Karabulut’un sorularına cevap veren Doğan, neden Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını düşündüğünü ve aday gösterilmemesi durumunda nasıl bir karar alacağısorusuna açık yüreklilikle cevap verdi.

Doğan, AK Parti Teşkilatlarının her kademesinde görev aldığını, yönetim kurulu üyeliğinden, milletvekilliğine ve belediye başkanlığı koltuğuna kadar görev yaptığını ifade ederek,’’ Ben her zaman partimin neferi oldum. Milletvekili adayı ol dediler milletvekili adayı oldum, belediye başkan adayı ol dediler belediye başkan adayı oldum. İzmit’de son 10 yıldır Belediye Başkanlığı görevinde bulunuyorum. 10 yıllık zaman dilimi içerisinde teşkilatlarımla hep uyumlu çalıştım, aile içinde sorum olmaz mı elbette olur. Son tabloya baktığımızda bizim bu başarımızın altında teşkilatlarla uyum çalışmamız yatar’ ’dedi.

‘’KİM ADAY GÖSTERİLİRSE OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ’’

Doğan, gelecek süreçte de teşkilatlarla birlikte uyum içerisinde kenti yönetecekleri vurgusunda bulunarak,’’ AK Parti olmasaydı ben bugünkü konumlara gelemezdim. Sayın Cumhurbaşkanımız olmasaydı ben olmazdım. Bu konuma gelmemize vesile olan Genel Merkezimizi partimizin liderini baş tacı edeceğiz. Aidatımızı en üst düzeyde tutacağız. Ben bu kentin 54 yıllık çocuğuyum, şehrin her yanında anılarım var. Halkın bizi çok iyi tanıdığını biliyorum. Bundan sonraki süreçte şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada şehrimizi aynı mantıkla yöneteceğiz. Eğer görev başka bir arkadaşımızın görevlendirilmesi durumunda Sayın Cumhurbaşkanımızın Genel Merkezimizin kararı başımızın üzerine olacaktır, Genel Merkezimizin Cumhurbaşkanımızın vereceği kadar bizim kararımız olur. Hiç tartışmasız biz üzerimize düşen ne varsa yapacağız, kolkola omuz omuza çalışacağız. İzmit’te benim yaptığım bizim yaptığımız çalışmaları sürdürecek AK Partili bir belediye başkanı arkadaşıma bu görevi teslim etmek belki bu benim en önemli belki de en son görevim olacak. Bununla ilgili başka bir gelişme olacağını beklemiyorum’’ şeklinde konuştu.  

İZMİT BELEDİYE BAŞKANLIĞNA DEVAM KARARI VERİLİRSE…

Doğan Genel Yayın Yönetmenimiz Gökhan Karabulut’un ‘’Büyükşehir’e aday gösterilmez iseniz, Genel Merkez İzmit’e devam edeceksiniz noktasında görüş beyan ederse ne yapacaksınız’’ sorusuna, ben üreterek yaşayan biriyim. Üreterek yeni ufuklarla beraber hizmet eden biriyim. Dolayısıyla benim daha fazla bilgi ve deneyimlerimle katkılarımın olacağı herhangi bir başka görev benim için, üretmem için daha faydalı olacaktır. Kendimi tanıdığım için söylüyorum bunu. 3.dönem İzmit içim çok daha rahat giderdi ama bu benim tarzım değil. Ben üreterek yaşayan biriyim, üretmeden yaşayamam. Makamlardan beklentim hep bu olmuştur, herhangi bir görevim olmasa da partime abilik yaparakta her yerinde olurum. Çaycılık desinler gider yaparım. Ülkem için ne gerekiyorsa yaparım’’ diye konuştu.

18 Kas 2018 - 11:43 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Onur aydin - Ataturk fotoğrafı neden 2. Plânda sayın nevzat doğan bey efendi...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 11:43